Játékszoba


www.jatekszoba.com
Pontos idő: 2022. január 17., hétfő 17:54

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]
Lezárt fórum A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Adatvédelem
HozzászólásElküldve: 2009. április 21., kedd 19:49 
Offline
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2009. április 18., szombat 8:37
Készpénz:
242.00 Tallér

Tallérbank:
68,363.90 Tallér

Hozzászólások: 195
Az oldal üzemeltetői a lehetőségeikhez képest mindent megtesznek a személyes adatok biztonságáért.

Ön a „Játékszoba” oldalt ingyenesen és anélkül látogathatja, hogy önmagáról bármilyen személyes adatot meg kellene adnia. A „Játékszoba” oldal meghatározott részeihez való hozzáférés azonban regisztrációhoz kötött. A regisztráció során Önt arra kérjük, hogy részünkre olyan információkat adjon meg, melyek személyes adatoknak minősülnek (pl. e-mail cím, születési év), ezek megadása kötelező. Az „A cégem - Játékszoba” oldal mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja az Ön adatait kezelni és nyilvántartani, s csak abban a körben, melyhez Ön kifejezett felhatalmazást adott. A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük - az Ön kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül - más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit. Szolgáltatásunk az Ön által közzétett információkért felelősséget nem vállal. A „Játékszoba” üzemeltetői nem tudnak felelősséget vállalni egy esetleges hacker támadás esetén történő káreseményekért.

Az üzemeltetők a regisztrált címeket nem használják fel marketing célokra és kéretlen levelek, anyagok küldésére. Kizárólag az oldalt érintő változásokról történik levélben értesítés!

Ne adja meg sem saját, sem pedig más személyes adatait egyik témában sem, mert ez egy nyilvános fórum, így bárki elolvashatja. Ezeket értesítés nélkül töröljük! Felhívjuk továbbá a figyelmet, hogy magánüzeneteket (például e-mail, privát üzenet) részben vagy egészében közzétenni csak a másik fél beleegyezésével lehet! Annak, aki az elérhetőségeket vagy a segítségkérő szándékot nem ellenőrizte, illetve jogosulatlanul tett közzé személyes adatokat, magánlevelet, kifejezetten súlyos szankcióval, esetenként kizárással kell számolnia.

Tilos minden olyan tevékenység folytatása, valamint hirdetése, ami a hatályos magyar jogszabályok szerint szabálysértésnek vagy bűncselekménynek minősül.

Tilos bármilyen illegális tevékenységre, illetve a Büntető Törvénykönyv hatálya alá eső cselekedetekre felbujtó, ilyen tevékenységet ismertető, részletesen leíró, illetve ehhez segítséget kérő, továbbá nyílt szexualitást leíró/ábrázoló hozzászólások, képek, linkek, idézetek elküldése.

Az interneten fellelhető írások, szövegek, képek zömére a Szerzői Jogi Törvény megfelelő szabályozásai vonatkoznak. Kérjük, ezt vegye figyelembe, amikor más oldalakról idéz!

Nem toleráljuk a rosszindulatú nemi, vallási, etnikai, és politikai célzatú hozzászólásokat, burkoltan sem!

Az adminisztrátorok technikai képességeik révén képesek a privát üzenetekbe is betekinteni. Ezt csak abban az esetben teszik meg, ha a szabályzatot privát üzenetekben szegik meg (reklámlevél, zaklatás), és ez jelentésre kerül a felhasználó részéről. Más esetekben nem kötelesek és nem tekintenek a privát üzenetekbe, ezzel is fenntartva a magánszféra határait. Szabályszegés esetén sem adják ki az üzenetet harmadik félnek, azokat kizárólag a szabályszegés bizonyítására használják fel a szabályt szegő felhasználóval szemben.

A teljes Adatkezelési tájékoztató itt olvasható el


Vissza a tetejére
 Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Lezárt fórum A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség