Játékszoba


www.jatekszoba.com
Pontos idő: 2022. január 17., hétfő 17:55

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]
Lezárt fórum A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Általános szabályzat és tudnivalók
HozzászólásElküldve: 2009. április 21., kedd 19:44 
Offline
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2009. április 18., szombat 8:37
Készpénz:
242.00 Tallér

Tallérbank:
68,363.90 Tallér

Hozzászólások: 195
Az „A cégem - Játékszoba” bárkinek lehetőséget nyújt az adott témaköröket érintő szabad véleménycserére, ám annak érdekében, hogy a fórum használata során sem a hozzászólók, sem pedig a fórumot üzemeltetők jogai ne sérüljenek, felhívjuk figyelmét a következő szabályokra, melyek minden hozzászólóra egyformán vonatkoznak.

Fórumunkban csak az egyszeri regisztrációs folyamat elvégzése után, az Ön által választott azonosító és a hozzá tartozó jelszó használatával teheti közzé kérdéseit, hozzászólásait. A regisztrációhoz felhasználói név, jelszó és egy érvényes e-mail cím, valamint születési év megadása szükséges. Amennyiben az Ön által választott azonosító már használatban van, kérjük, válasszon másikat. Ha a regisztrációhoz választott mailcím egy idő után megszűnik, és nem kerül átvezetésre az oldalon egy élő mailcímre a Felhasználói vezérlőpulton, akkor a felhasználó kizárható az oldalról.

A regisztráció során a leendő fórumtag elfogadja az „A cégem - Játékszoba” szabályzatát, és azt magára kötelező érvényűnek veszi, mindig annak megfelelően viselkedik a fórumon.

Amennyiben a feltételeket nem fogadja el, Ön nem jogosult használni a fórumot. Az „A cégem - Játékszoba” jogosult a szabályzat egyoldalú módosítására azzal, hogy a módosításról rövid tájékoztatás formájában jelen fórumon tájékoztatja a felhasználókat. A módosítást követően a fórum használata a szabályzat módosításának elfogadását jelenti.

Amennyiben Ön a jelen szabályzat rendelkezéseibe ütközően vagy egyébként visszaélésszerűen használja a szolgáltatást, az „A cégem - Játékszoba” jogosult az Ön felhasználói hozzáférési jogait felfüggeszteni, megszüntetni, továbbá felhasználói adatait és az Ön által közzé – vagy elérhetővé tett tartalmat előzetes értesítés nélkül törölni. Ezek az intézkedések Önnel és más felhasználókkal szemben más néven történő bejelentkezés vagy más adataival történő visszaélés esetén is alkalmazhatóak.

Az „A cégem - Játékszoba” fenntartja a jogot a fórum szolgáltatásának megszüntetésére.

Az „A cégem - Játékszoba” a fórumot az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (EKT) rendelkezései szerint közvetítő szolgáltatóként működteti. Az Ön által a fórumon közzé- vagy elérhetővé tett tartalmat az „A cégem - Játékszoba” jogosult, de nem köteles ellenőrizni, és a fórumon közzétett információk által hivatkozott oldalakon vagy helyeken az „A cégem - Játékszoba” jogosult, de nem köteles jogellenes tevékenység folytatására utaló jeleket keresni.

A fórumban lévő hozzászólásokért, közzétett (publikus, adatvédelmi, titkos, személyes, bizalmas stb.) információkért az "A cégem - Játékszoba" üzemeltetői nem vállalják a felelősséget!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Általános szabályzat és tudnivalók
HozzászólásElküldve: 2009. április 21., kedd 19:53 
Offline
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2009. április 18., szombat 8:37
Készpénz:
242.00 Tallér

Tallérbank:
68,363.90 Tallér

Hozzászólások: 195
Az alábbi pontokban olyan dolgokat foglaltunk össze, melyeknek betartása mindenki számára megkönnyítik a fórum használatát. A házigazdák az alapvető szabályok mellett az itt leírtakat is betartatják a fórumozókkal.

1. A fórum legtöbb helyére kizárólag egy, az Ön által választott azonosító és jelszó megadása után küldhet üzeneteket. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a (regisztrált és regisztrálatlan) azonosítóra is vonatkoznak a fórum szabályai. Ha a választott név valamilyen ponton a szabályzatba ütközik, a fórum házigazdái meg fogják kérni, hogy válasszon másik nevet. Amennyiben ennek a kérésnek nem tesz eleget, az azonosító használatát és a hozzászólás jogát is megvonhatják Öntől, valamint hozzászólása törlésre kerülhet.

2. A fórum szerkezete lehetővé teszi, hogy kérdéseit a megfelelő helyen tudja feltenni, ezért ügyeljen rá, hogy a témát a fórum megfelelő csoportjában (témakörében) nyissa meg. Ha tévedésből rossz helyen nyitott témát, forduljon a téma házigazdájához vagy az adminisztrátorokhoz.

3. Ugyanazt a kérdést több helyen tilos feltenni. Ezzel csak a moderátoroknak ad felesleges munkát, az egyiket úgy is törölni fogják!

4. Tilos a káromkodás, az ocsmány szavak használata, a személyeskedés, egymás sértegetése stb.! Épp ezért megköveteljük a kulturált társalgási hangnemet.

5. A hozzászólásait csak adott ideig (12 óráig) áll módjában szerkeszteni, ennek letelte után már csak a fórum házigazdái és moderátorai módosíthatják azt, külön kérésre, egyedi elbírálás alapján (lásd moderálási alapelvek).

6. Kerülje a témába nem vágó megnyilvánulásokat! Ha egy moderátor ilyen hozzászólással találkozik, akkor azt indoklás nélkül törli.

7. Korábban íródott teljes hozzászólást lehetőleg ne idézzen be. Még ha nem is az utolsó hozzászólásra reagál, csak azt a részét idézze, amire válaszolni kíván.

8. Lehetőség szerint ne kérjen segítséget privát üzenetben. Ha ilyen módon kér és kap választ, abból más nem tanul, mivel sosem látja leírva. Arról nem is beszélve, hogy nem mindenki veszi jó néven, ha folyamatosan privát üzenetekkel bombázzák. Ezúton kérünk minden fórumtagot is, hogy az ilyen jellegű kéréseknek ne tegyenek eleget, a választ az előbb említett okok miatt lehetőleg csak a fórum keretein belül osszák meg társaikkal!

9. Hozzászólásaiban ne használjon piros (vagy ahhoz nagyon hasonló) színt! Ez a házigazdáknak és moderátoroknak van fenntartva, illetve a különleges, fontos részek kiemelésére használjuk! Kivételt képez ez alól, ha a hozzászólását mihamarabb töröltetni szeretné.

10. Tilos direkt és bújtatott reklámok elhelyezése a fórumon! Ennek megszegése a fórumból való végleges kitiltást von maga után.

11. Felhívjuk a figyelmet, hogy a fórum mindenkori házigazdái, moderátorai illetve az adminisztrátorok fenntartják maguknak a jogot, hogy azokkal a fórumozókkal szemben eljárjanak, akik a szabályzatot sorozatosan és durván megszegik, valamint bármilyen előzetes figyelmeztetés és indoklás nélkül hozzászólásokat, témákat vagy felhasználókat távolítsanak el a fórumról.

12. Mindenkitől elvárjuk a magyar nyelv és a helyesírási szabályok legalább a középiskolai szintű használatát a fórumon: ajánlott ékezetekkel írni, kötelező a mondatokat nagy kezdőbetűvel kezdeni és a megfelelő írásjellel lezárni stb. A fórum nem SMS, ne tömörítse a mondanivalóját, használjon szóközöket az írásjelek után.
Kultúremberek lévén elvárjuk, hogy fórumozóink is azok legyenek.

13. Az „A cégem - Játékszoba” üzemeltetői fenntartják maguknak a jogot a fórumszabályzat szövegének módosítására, melyről mindig részletes tájékoztatást nyújtanak a fórumtagok számára.

14. A fórum használatának elsődleges nyelve a magyar. Ettől való eltérés csak az üzemeltető egyedi elbírálása alapján lehetséges.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Lezárt fórum A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség