Játékszoba


www.jatekszoba.com
Pontos idő: 2022. január 17., hétfő 17:45

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]
Lezárt fórum A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Moderálási alapelvek
HozzászólásElküldve: 2009. április 21., kedd 20:00 
Offline
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2009. április 18., szombat 8:37
Készpénz:
242.00 Tallér

Tallérbank:
68,363.90 Tallér

Hozzászólások: 195
Az „A cégem - Játékszoba” fórumon minden témakör moderált. A házigazdák és moderátorok különleges jogosultságaik révén törölni tudnak bármely hozzászólást és témát, továbbá egyéb eszközök segítségével változtathatnak a témakörök összetételén. Az „A cégem - Játékszoba” nem vállal felelősséget az egyes hozzászólások tartalmáért, illetve ezek közzétételéből adódó bármilyen negatív következményért.

A moderátorok jogosultak a felhasználók felfüggesztésére, egyes témák, illetve hozzászólások törlésére, ugyanakkor munkájukat szúrópróbaszerűen és eseti jelleggel, a kizárólagosság igénye nélkül végzik.

A törlések során a moderátorok nem jogi fórumként és nem is feltétlenül jogi megfontolások alapján járnak el. Amennyiben olyan hozzászólással vagy tartalommal találkoznak, amely feltehetően jogsértő, azt előzetes értesítés nélkül eltávolíthatják. A moderátorok jogosultak fellépni az azonosító-hamisítások, témarombolások (tartalmi és technikai rombolásnak minősül például ugyanazon hozzászólás többszöri elhelyezése) és a moderátorok álláspontja szerint elfogadhatatlan hangvétel, illetve viselkedés ellen is.

Egy témakörnek több házigazdája is lehet, illetve vannak olyan házigazdák, akik a fórum egészét felügyelik, és bárhol képesek beavatkozni.

A fórummal kapcsolatos kérdésekkel bátran fordulhat a moderátorokhoz, illetve a technikai szerkesztésben is ők segíthetnek. A technikai szerkesztést abban az esetben kérheti, ha a hozzászólás szerkesztési idejének (12 óra) letelte után a hozzászólásban szereplő szövegen szeretne javíttatni, témacímet akar átszerkesztetni.


A moderálás lépései általában a következők:

Amennyiben egy fórumozó a fórumszabályzatban foglaltakat megszegi, és így a fórum moderátorainak bármilyen módon változtatni kell az érintett témakör vagy téma tartalmán (például hozzászólás vagy teljes téma törlése), ilyenkor a szabályzatot megszegő fórumozó figyelmeztetésben részesül. A figyelmeztetés pontos okáról az érintett értesítést kap e-mailben vagy privát üzenetben, továbbá a kapott figyelmeztetést megtekintheti az adatainál található naplózott felületen (ezt a házigazdákon és az adott fórumozón kívül más nem láthatja). Bizonyos idő elteltével a figyelmeztetés "elévülhet", erről is tájékoztatást kap az illető.

A többszöri figyelmeztetés a hozzászólási jog átmeneti (ritkábban: hosszú ideig tartó) megvonását eredményezheti. Bizonyos esetekben a fórumozó azonnal és végérvényesen kizárható. Kizárás után további regisztrációs próbálkozások nem megengedettek.

Amennyiben nem ért egyet a moderátor döntésével, kérjük elsősorban vele próbálja meg tisztázni a vitás kérdéseket privát üzenetben. Ha úgy érzi, hogy nem tudnak megegyezésre jutni, megkereshet egy másik moderátort vagy a fórum üzemeltetőjét, aki biztosan ki fogja vizsgálni az esetet.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Lezárt fórum A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség